Leomie Richardson

Mijn naam is Leomie Richardson. Vanaf kleins af aan ben ik katholiek opgegroeid. Ik begreep toen niet veel van wat er verteld werd, dus kende ik God ook niet echt. Rond mijn 8ste zijn mijn familie en ik naar Nederland verhuisd. Hier gingen wij naar een lokale kerk. Toen begon ik God echt te leren kennen. Als klein meisje was ik altijd op zoek naar God, maar telkens vond ik Hem niet.

Rond mijn 12de vertrok mijn vader en miste ik een vaderfiguur in mijn leven. Ik heb altijd met onzekerheid gestreden en liep ik rond met de gedachten dat mijn leven waardeloos was. Ik had het gevoel dat alles in mijn leven moest mislukken, en dat God niet om mij gaf of dat Hij mij vergeten was. Ik heb hard moeten werken voor de dingen in mijn leven. Niets werd mij zomaar toegereikt. Vaak mislukte dingen in mijn leven, waardoor ik mezelf nog meer als een mislukkeling zag. Er hebben zich vele teleurstellingen plaatsgevonden in mijn leven. Teleurstellingen in mensen waar ik mijn vertrouwen in heb geplaatst etc. Daardoor werd ik teruggetrokken en vond ik het moeilijk mijn emoties te uiten. Rond mijn 14e begon ik  God echt te ervaren in mijn leven en toen heb ik meteen de keuze gemaakt om mijn leven aan Hem te geven.

Door de omstandigheden van het leven was het gevoel dat God bij me was weg, het was alsof ik God kwijt was… Ik ging door met mijn leven, maar ik had God constant in mijn hoofd. In 2011 ben ik terecht gekomen bij de Deur Amsterdam. Daar is waar mijn leven pas echt begonnen is. Het was een beginnende kerk en het maakte mij niet uit dat ik alleen in de woonkamer zat, ik ervaarde echt dat God me overtuigde. Sindsdien is er zoveel gebeurd en verandert in mij leven. God gaf mij de overtuiging die ik nodig had. Hij liet mij zien dat ik waardevol ben in zijn ogen en dat Hij een doel voor mij heeft, dat mijn leven wel een betekenis heeft. Hij heeft mijn hart geopend en Hij heeft mij in vele gebieden veranderd. Hij is mij nog steeds aan het veranderen. Ik heb mijn oude leven achter mij gelaten en ik leef nu in het nieuwe!

Ik wil u hiermee vertellen dat u in God's ogen waardevol bent. Het maakt niet uit waar je doorheen gaat. God kan het onmogelijke mogelijk maken. U heeft een doel hier op aarde. Open uw hart voor God en leer Hem kennen, dan zal Hij u gegarandeerd een vreugde geven in uw hart. De vreugde die Hij mij ook gegeven heeft. God houdt van u!